Angyali üzenetek

Pünkösd van, a szentlélek eljövetele.

Ám én most angyali üzeneteket osztok meg veletek.

Metatron – Gondolat: A gondolat teremtő erejű. Figyelj, mert minden, ami a gondolataidban létezik, az már a lelki világodban létezik. Amikor sokáig ott tartod a gondolataiddal, akkor megjelenik a fizikai világodban is. Válogass hát a gondolataid között és ma csak azt gondozd közülük, amelyik előnyödre válik.

Zadkiel – Imádság: Minden gondolatod ima, minden szavad ima, minden cselekedeted ima. Nézd meg jól hogyan imádkozol. Kérj meg minket, hogy hozzunk imádságodba szentséget, tisztaságot, szeretet, erőt minden nap. Csak azért imádkozz, amire tényleg vágysz, mert minden ima… meghallgatásra kerül és beindítja maga körül a Kozmosz kerekeit.

Amarusaja – Áldások: Az isteni áldások a mindennapok részei. Akinek van (lelki)szeme látja, akinek van (lelki)füle hallja! Legyél érzékeny te is ezekre és vedd észre a fától az erdőt! Gondolkozz el azon, hogy mennyi áldott jó dolog vesz körül most is. Hívj bennünket, h…ogy közvetíthessünk Neked még több Égi Áldást, hogy semmiben ne szenvedj hiányt!

Ramaela – Öröm: Az öröm mennyei érzés. Az öröm megvilágítja a valóságos létezést. Mi angyalok örömben élünk, s amikor te örülsz mennyei dimenzióba kerülsz az érzésed által. Éld meg ma a szívbéli öröm perceit, mártózz meg minél többször abban a világban, ahol a lelked igazán otthon van!

Hamied – Csodák: Az életben minden csoda, mert minden, ami van, az előző pillanatban még ilyen formában nem létezett. Isten forrásának ereje minden pillanatban megteremti az Élet újabb, egyedülálló létpillanatát. Mi angyalok szüntelen gyönyörködünk a Létezés Csodáiban…. Kapd el magad körül a pillanatokat, ebből fog összeállni életed csodája. Kérj tőlünk angyali segítséget, hogy felfedezd a Mostban a Csodát!Reklámok

2 hozzászólás

 1. Szép estét.
  Csodálatosak az üzenetek. Ha mi emberek mindenben igy tudnánk élni, ahogy az üzenetekben van, akkor most azt hiszem nem a 2012 foglalkoztatná az embereket.
  Marcsi

  • Remélem egyszer el jön ez az idő..
   megvilágosodás, béke, szeretet, odafigyelés…
   Szép napot!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s