Bistey Zsuzsa gondolatai

Teremts csendet magad körül és figyeld belső működésedet. Ismerd meg gondolati folyamataid minőségét. Amit magadról így megtudsz, arra az érzelemmentes gondolatiság fényével világíts rá.
Szabadítsd meg önismereted első szilánkjait az asztrális indulatoktól, és fürdesd meg a hűvös, tiszta szellem fényében… Amit így megtanulsz, újabb tanuláshoz vezet majd, amíg lassan fel nem ébred benned az emlékezet, meg nem nyílik újra a harmadik szemed, fel nem ragyog gerinced mentén szellemi erőid hét központja.
Tanulj magad, de soha ne hidd, hogy ismered magad… Haladj az úton, és amit megtanultál, azonnal aktiváld mindennapi életedben, az anyag szintjén.
Amiben így részt veszel, az nem kisebb munka, mint az anyag szellemiesítése, a hazavezető út építése. Benned van a királyság, magadban hordozod, magadnak kell előhívnod tulajdon tévelygéseid eonok óta lerakódott salakjából. 
Ezt a feladatot helyetted soha senki el nem végezheti, ezt a benső aktivitást semmiféle hit vagy meggyőződés nem helyettesítheti.
A feladat egyidős veled, végzed is az idők kezdetétől, csak emlékezeted is elhomályosult. Újra és újra megjelensz a föld szigorú iskolájában, amíg a karmikus kínpadon lényednek minden felülete villogó tisztává csiszolódik.
Ez a folyamat soha nem büntetés, hanem az isteni szeretet legmagasabb manifesztációja.
A Kegyelem egyetlen eltévedt gyermekét sem hagyja elveszni.
A megváltás munkája azonban a tiéd. Amennyit elvégzel belőle egy-egy testetöltésed alatt, úgy formálod majd újra asztrál és mentál tested energetikai képletét következő inkarnációid anyagi kereteinek megalkotásához.
Ebben a csodálatosan egyszerű és kozmikusan igazságos körforgásban, a Karma és a Szabad Akarat kettős törvényének sínein építed magad fokról fokra, annak a hatalmas fénylő lénynek a mintájára, akinek emlékeztető sugarát fénymagként ma is magadban hordod. Aki valaha voltál, és akivé ismét válnod kell.
Más út nincs.
Forog, pörög a Szamszára, az Élet kozmikus kereke, kínálja egyfelől az uralkodó jogarát, másfelől a koldus bádogbögréjét. Melyikre van inkább szükséged következő megjelenésed színpadán? Válassz, aztán élj választásod szerint.
De vigyázz, ne feledd, a trónus magasságából csak lefelé, a templom lépcsőjéről csak felfelé vihet az út…

Tested fizikai alkotóeleme persze nem állja időtlenül a lét koptatását. Egy idő után lefoszlik rólad, hogy az anyag koloncától megpihenj egy kicsit. Megmártózhass igazi szférád magasabb energiáiban, feltöltekezhess a következő próbatételig.
Ennyi a halál, ennyi a születés.
A halál a titkos tanítások fényében sohasem megsemmisülés, hanem létforma váltás. Igazi oka a születés.
A halál a teremtés másik ajtaja, küszöbét éppoly gyakran koptatod majd, mint a születését. De ne feledd, a bölcsek mindig a halál ajtaját kopogtatják, a küszöb lehetőségét keresik, pontosan tudják, hogy mennyire fontos, hogyan lépsz át ismét a szellemi szférákba egy fizikai lét után.
A küszöböt átlépheted úgy, hogy tudsz magasabb létformáid rád szabott feladatairól, és akkor a következő földi megjelenésben a születéskor szemedre hulló fátyol csak részben takarja el a múltadat.
Letépett szemhéjjal születni iszonyú próbatétel, részleges memóriával születni kiérdemelt előjog. Bármelyik esik rád, élj vele a megismert törvények állandó fényében.
Élsz, tanulsz, dolgozol, építed magad az egyetlen lehetséges úton: másokat építve. Anyagi-szellemi javaidat bő kézzel szórod mások felé, mert ahová te tartasz, oda poggyász nélkül kell megérkezned. Felébredt intuíciód fényében a fizikai világ egy könnyebb, tisztább közeggé válik.
Tudatosan építed, formálod, auráját tisztítod minden gondolattal. A természet energiái élő valóságukban megmutatják magukat neked, az anyag lassan rád bízza magát, elveszti sűrű és sötét voltát…
Körülményeid belülről figyelt képletéből újra és újra felvillan a szellemi építkezés földre vetülő törvénye: egy levél sem hullik le véletlenül a fáról. Igen, minden hajad szála megszámoltatik…
Felébredt pszichikai erőid egyre növelik aurád magnetizmusát. Lassan köréd rendeződnek azok, akik veled egy úton járnak, akik be tudják fogadni, amit adni tudsz, vagy elhozták azt, amire neked van szükséged.
Ez a legmagasabb szellemi áramlás teremti meg benned az igazi testvériség és egyenlőség tudatát, amelynek semmi köze nem lehet a materiális érdekeket takaró jelszavakhoz, hiszen ez az egyenlőség nem a fizikai világ terméke…

Reklámok

8 hozzászólás

 1. Érdekes gondolatok. Olvasgattam több bejegyzésed is. Kíváncsi vagyok, miben hiszel inkább, reinkarnációban vagy a Mennyország-pokol-ban? Persze csak ha nem vagyok indiszkrét. Szép hétvégét!

  • Szia Gabi! Keresztényként a feltámadásban hiszek. Viszont abban, hogy előre meg volna írva sorsod.. azt már vitatnám. Fontos, hogy higgy magadban! Biztosan láttad, vagy olvastad a vonzás törvényét.. a titkot. Felejtsd el félelmeid, mert ha azokra koncentrálsz, hogy jajj, csak ez ne történjen meg velem, akkor pont azért fog megtörténni veled.. de ha arra összpontosítasz, hogy nekem -ez vagy az sikerül, elképzeled, tudatosítod magadban, hogy képes vagy rá.. sikerülni fog. Persze most nem a lehetetlenségekre gondolok, mint pl.: szárnyakat növeszteni és repülni 🙂
   Hiszem, ha jót teszel másokkal, azt a jót vissza is kapod. Nem feltétlenül attól a személytől, akinek adtad.
   És Te, miben hiszel Gabi?

 2. Köszi, hogy válaszoltál!
  Velem az a baj, hogy már annyi fájdalom ért. Volt hogy vártam a csodát, imádkoztam. Aztán nem történt semmi, azaz megtörtént a baj, amit annyira el akartam kerülni. Talán van benne valami amit írtál. Annyira féltem.. és megtörtént.. Tehát most keresem, miben hihetek, mi az igazság..

  • Olvasgass.. Próbálj meditálni. Menj a természetbe, egyedül, és figyeld az élet minden kis rezdülését. Nézd, milyen harmóniában van minden.. Válaszokra fogsz találni.
   Mindenki életében vannak mélyebb szakaszok, ne csüggedj. Határozd el magadban, mától nyitott vagyok minden pozitív energiára, a negatívokat pedig elutasítom.
   Szép hétvégét, sok sikert.. !

 3. hinni sohasem késő aki hisz a fiúban az magyarázatra lel a világegyetemes analógiák törvény szabályozására világunkat olyan magas szellemi irányzat müködteti amit mi a beképzeltségünk és a megmérgezett elménk nem képes ön magában lokalizálni.
  szomoru tények ezek de az isteni gondviselés dogmatikájában minden a törvények szerint müködik történjék bármi elöbb utóbb az emberi szellemi irányzat be fog érni

  • Köszönöm, hogy megosztottad velünk a gondolataidat. Így van, el kezdeni hinni, sohasem késő.

 4. Így igaz ,és a Jó legyőzi majd a Gonoszt !

  • Szeretem hogy van hited Tibi, ne veszítsd el sohasem.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s